Зарежда...
регистрация Вход

Обадете ни се сега: 0884487626
Email: ferma@ferma-shayen.com
Ясна поляна, общ. Приморско, Виж картата намерете Био Ферма Шайен във Facebook!

100% сокове от българска ферма

i011365
i011365sok_aroniq07a1b3830f023549627_511591722554611_1972868871_n

100% сок от арония

15,00 лв за 2 литра

Описание

Ферма Шайен предлага най - изгодна цена за литър 100% сок от арония на българския пазар! За разлика от другите опаковки /като шишета от 500мл/ нашият вакумиран в опаковка от 2 литра сок - 15лв/бр може да се запази до 5 месеца в хладилника. 

БЕЗ ЗАХАР!БЕЗ ДОБАВКИ! БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!

100% сока от арония е произведен от пресни студено пресовани плодове без добавки от захар и вода! Благодарение на този метод се постигна максимално запазване на лечебните свойства на плода които са многостранни!  

Свеж сок от арония, приеман по 50 ml 3 пъти дневно има отличен, клинично доказан ефект и нормализира високото кръвно!

Настоящият продукт – сок изцяло от плод арония не е само освежаваща напитка, а пълноценна течна храна с доказани лечебни свойства.

Подходящ за диабетици и хора със заболявания на щитовидната жлеза!

Аронията има много ползи, като някои от тях са:

1. Вкусен източник на антиоксиданти
2. Бори се срещу сърдечно-съдовите болести и поддържа в нормите високото кръвно налягане
3. Плодовете на аронията съдържат йод и фенолкарбонови киселини, които лекуват заболявания на щитовидната жлеза
4. Помага за здравето на уринарния тракт
5. Антисептични свойства – мощно средство за борба с грипа предпазва от вирусни и бактериални инфекции, облекчава бронхити. С високо съдържание на йод – влияе благотворно на растежа при децата, както и на йододефицитни заболявания (ендемична гуша).
6. Бори се с паразити, бактерии и вируси, спомага за по-бързо оздравяване от грип и настинки
7. Има aнтирадиационен ефект – необходим за работещите с компютри, ползващите мобилни телефони, телеманиаци, и в условия на други радиационни лъчения.
8. Мощен антиоксидантен и мутагенен ефект – от 3 до 5 пьти по-силен от останалите витамини А, С, Е. Унищожава свободните вредни радикали, които увреждат клетъчната мембрана и променят нормалният състав на клетките. Успешно може да се ползва в комплекса от мерки за борба с раковите образувания.
9. Тонизиращ ефект: повишава жизнените сили на организма, подпомага преодоляването на нервните разтройства и преумора, стимулира регенерирането на мускулната и костна тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата.
10. Противоалергичен ефект – благоприятен при различни алергични реакции. Използува се при хипоациден гастрит (с намалена секреция на стомашен сок), кръвоизливи, анемии, ревматизм. Най-подходящ за бременни, деца, диабетици, активни спортисти, ползуващи големи количества изкуствени стимулатори
11. Подсилва паметта и подпомага концентрацията
12. Стимулира храносмилането и намалява рисковете от недоброкачествени заболявания на дебелото черво
13. Способства за производството на така наречения добър холестерол, HDL
14. Осигурява на организма полифеноли и витамин P. Получените резултати през четирите години на производството на сок от плод арония ни дават основание да твърдим, че това е една от най-високо витаминозните изцяло плодови напитки, предлагани както на българския, така и на международния пазар.

Прясно пресования сок от арония съдържа високи стойности на жизненонеобходимите антоцианини, катехини и флавоноли, витамин С, В1, В2, високо съдържание на витамин Р, вероятно единственият плод в нашия регион с такова съдържание на този витамин. Той е тясно свързан с усвояването на антиоксидантния витамин C – при недостиг на витамин P, витамин C се усвоява лошо от организма, развива се слабост, усеща се бърза умора. Аронията съдържа още витамини С, К, B1, В2, В5, В9.

Съдържа още калий, фосфор, магнезий, желязо,йод.

Как се пие сока от арония?

ВНИМАНИЕ: Силният лаксативен и диуретичен ефект се дължи на естествения подсладител сорбитол, съдържащ се в плода арония! Натуралният сок от арония се пие по 50ml. три пъти днввно, 20 – 30 минути преди хранене в продължение на 20 – 30 дни.

Поръчайте заедно със 100% студено пресования сок от ябълка и микса - сок от ябълка и арония!

100% сока от арония е произведен от нашия съдружник и приятел - семейна българска ферма Градина ООД. Тя отглежда 30дка арония и 30 декара ябълкова градина в покрайнините на град Бяла, русенска област! С името на ферма Шайен, ние гарантираме за качеството и вкуса на соковете!

ferma-shayen.com

Вход

регистрация