Зарежда...
регистрация Вход

Обадете ни се сега: 0884487626
Email: ferma@ferma-shayen.com
Ясна поляна, общ. Приморско, Виж картата намерете Био Ферма Шайен във Facebook!

za-fermata-topmenu

 Ферма Шайен - Ясна поляна

Ферма Шайен

fermta-about-usФерма Шайен, стартира своето начало през 2012г. в село Ясна поляна, община Приморско, област Бургас. Тя започва своята дейност с едно парче земя в покрайнините на селото, с отглеждането на зеленчуци и плодове само с един малък трактор. Постепенно закупува машини за да подобри и облекчи работата на полето. Сега тя разполага с голям набор от машини за обработването на земята. Обработва и отглежда 6 декара пипер, 12 декара дини, 3 декара градински домати, патладжан, люти чушки и други зеленчуци традиционни за българската кухня за подготвянето на зимнини. Цялата продукция постепенно се утвърждава на пазара с високото си качество и вкус. Ето защо фермата не намира пречки за пласиране на продукцията си. Хората от Ясна поляна и околните села и градове изкупуват с ентусиазъм зеленчуците и плодовете /дини и пъпеши/като по този начин стимулират фермата да продължава да произвежда все по качествена продукция година след година. 

От 2017 година ферма Шайен, в усилието си да разнообрази своята дейност започва да развива селски и коннен туризъм. Към днешна дата фермата притежава 3 възрастни коня. Тя предлага на млади и стари да се потопят в очарованието на природата и българското село, докосвайки се до най-благородните животни - конете. 

Във ферма Шайен към момента работят 4 души заети в земеделската работа, а през лятото наема още хора от околността.

Една от бъдещите цели на ферма Шайен е да се утвърди нейното име като пример за качество, да разширява своята дейност и да популяризира българското село, конете и конния туризъм.  

Партньори

BGtop100                

ferma-shayen.com

Вход

регистрация